Om Flogas

Vi kan propan

Leter du etter en ny energiløsning for din bedrift? Flogas er Skandinavias største leverandør av propan og i over 40 år en komplett partner for norsk industri og husholdninger. Gjennom årene har vi, i tillegg til å levere propan, også planlagt og bygget mange av våre kunders anlegg. Enten du har en eksisterende virksomhet med en annen energikilde eller skal bygge en ny, hjelper vi deg gjerne.

Hos Flogas finner du et team av dedikerte medarbeidere. Vårt fokus er på å tilby deg den beste propanløsningen og langsiktig, sikker propanforsyning. Våre depoter ligger på strategiske steder i Norge, slik at vi kan tilby pålitelige leveranser uansett hvor du holder til.

Klima og miljø

Vi er en del av løsningen

Som et resultat av vårt miljøarbeid kan vi for eksempel nevne at vi siden 2017 har tilbudt våre kunder et helt fornybart alternativ i form av Flogas XO bioolje. Vi har distribuert og solgt bio-DME produsert ved Luleå Tekniske Universitets demonstrasjonsanlegg i Piteå, Sverige. Vi har fra og med 2016 vært et klimanøytralt selskap og har klimakompensert for våre utslipp. Og vi har siden 2016 tilbudt våre kunder å klimakompensere for sine utslipp ved å kjøpe Miljøgass.

Selvfølgelig er vi sertifisert i henhold til ISO 9001 og 14001.

Jeg vil bli kontaktet

Legg igjen navn og telefonnummer og en av våre eksperter tar kontakt.

Opplysninger behandles ihht vår personvernerklæring.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.