Propananlegg

Med Flogas som propanleverandør, gjør du livet ditt enkelt – vi tar ansvar hele veien fra design til oppstart av ditt nye propananlegg. Sammen med våre partnere og leverandører vil vi sørge for at du får et anlegg tilpasset dine behov og som holder i mange år. Våre medarbeidere har flere tiår med erfaring i å designe og drive propananlegg, slik at du kan føle deg trygg på å velge en løsning fra oss.

Kontakt oss i dag så kommer vi på et uforpliktende besøk!

1. Kontakt oss

Ring oss, send oss en e-post eller be om å bli kontaktet.

2. Befaring

En av våre hyggelige medarbeidere kommer på befaring hos deg.

3. Tilbud

Du mottar et 100% uforpliktende tilbud på leveranse.

4. Leveranse

Vi hjelper til med installasjonen og leverer propan – du sparer penger og forbedrer miljøet.
«Alt har fungert perfekt fra A til Å»

Et lønnsomt skifte fra olje til propan

Bruker du olje i dag? Enten det er for oppvarming eller i en prosess er det fordelaktig å bytte fra olje til propan. Det er et rent brensel som ikke soter eller forurenser. Avgassene inneholder ikke svovel, tungmetaller eller partikler og bare lave NOx-nivåer, noe som gjør det lettere å oppfylle utslippskravene – og du får et bedre arbeidsmiljø. I tillegg er CO2-utslippene minst 14% lavere og det forbrukes nesten alltid mindre energi ved bruk av propan istedenfor olje.

Ofte er det nok å bytte ut brenneren og installere et propanforsyningssystem – kontakt oss og vi vil se hva som trengs for deg. Det faktum at propanprisen de siste årene har vært betydelig billigere enn olje gjør tilbakebetalingstiden svært kort!

Utleie av propantank

Den vanligste løsningen er at kundene leier gasstanken av oss – det reduserer dine investeringsbehov og Flogas sikrer at tanken alltid er forskriftsmessig vedlikeholdt og godkjent for bruk – bekymringsfritt for deg.

Automatiske leveranser

Flogas har et eget system for fjernavlesning av nivået i gasstanker. Vår kundeservice leser daglig av hvor mye som er igjen på tanken, legger inn bestilling og forsyner kundene automatisk med propan – over hele landet.

Se hvordan det fungerer

Hva vi gjør forklart på to minutter

Jeg vil bli kontaktet

Legg igjen navn og telefonnummer og en av våre eksperter tar kontakt.

Opplysninger behandles ihht vår personvernerklæring.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.